PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti

PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti

Udalosti a ľudia     Iveta Tóthová    
 
V sobotu 29. júna sa na ramene v Hornom Čepeni konal prvý ročník Rybárskeho dňa, ktorý organizoval SRZ MsO Sereď. Aj napriek horúcemu počasiu si podujatie nenechalo ujsť množstvo návštevníkov, ktorí si prišli užiť deň plný zábavy, dobrého jedla a rybárskych zážitkov.
 
Areál podujatia ponúkal niekoľko atrakcií. Nafukovací hrad, trampolína, vláčik a maľovanie na tvár lákali malých návštevníkov. Detský rybársky krúžok a chytanie na bič prilákali mladých rybárov, ktorí s nadšením skúšali svoje zručnosti. Nechýbali ani maskoti Mickey a Minnie, ktorí spolu so Skye a Marshallom zo seriálu Tlapková patrola potešili najmenších a rozjasnili úsmevy na ich tvárach.
 
Pre dospelých bola pripravená pestrá ponuka rybích špecialít. Návštevníci si mohli pochutnať na chutných pokrmoch z kapra, pstruha a halászle, ktoré dodali podujatiu autentickú atmosféru. V ponuke boli aj hot dogy, varená kukurica či osviežujúce nanuky.
 
Organizátori Rybárskeho dňa boli s premiérovým ročníkom spokojní. Podarilo sa im vytvoriť podujatie, ktoré spojilo ľudí a prinieslo im radosť, zážitky a spomienky na krásny letný deň pri vode.
 PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti PRVÝ RYBÁRSKY DEŇ v Seredi plný zábavy a radosti