Mladšie žiačky zvíťazili na domácej palubovke!

Mladšie žiačky zvíťazili na domácej palubovke!

Šport     Karin Henčeková    
Hodnotenie zápasov od Zinky Lopašovskej: “V prvom zápase sme nezačali najlepšie. Nebránili sme a prihrávali si loptu kam chceli. Po polčase už to bolo lepšie no stále sme sa im prispôsobovali a to nie je naša hra. Do druhého zápasu sme išli bojovať a brániť. Mali sme aj rýchle protiútoky. Druhý zápas už bol lepší a tešili sme sa z výhry. ”
V sobotu sme odohrali zápasy proti Ibasu Bratislava. Zápasy nám potvrdili, že na ihrisku nedostaneme nič zadarmo. Všetko je potrebné si odpracovať na 100% a len vtedy môžeme byť s našim výkonom spokojné. Niektoré úseky v zápase sme neboli dostatočne agresívne a dovolili sme súperkám poľahky zakončovať a doskakovať. V momentoch keď sme plnili všetky naše princípy, súperky sme k ničomu nepustili. Ďakujeme súperkám za zápasy aj našej fanúšikovskej základni za podporu!
 
Trénerka: Michaela Sedláčková
Asistentka: Yasmin Zrayer
Mladšie žiačky zvíťazili na domácej palubovke!Mladšie žiačky zvíťazili na domácej palubovke!Mladšie žiačky zvíťazili na domácej palubovke!Mladšie žiačky zvíťazili na domácej palubovke!Mladšie žiačky zvíťazili na domácej palubovke!