Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa

Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa

Ešte je len začiatok apríla a my už máme za sebou viaceré vydarené akcie. O výročnej schôdzi a Jubilejnom plese ste si prečítali v poslednom článku. Pre pripomenutie pripájame link:
 
 V mesiaci marec sme mali športove popoludnie v bowlingovej sále v Dolnej Strede. Turnaj sa tešil opäť veľkému záujmu a do poslednej chvíle to bolo napínavé. S náskokom vyhrala pani Danka, k čomu jej blahoželáme. Túto akciu sme si spojili s oslavou MDŽ  a naše dámy sme obdarili nielen kvetinkami. 
Prelom mesiaca marec a apríl patril veľkonočným sviatkom. Veľkej  oslave, ktorá sa konala 30.3.2024 predchádzala jarná brigáda počas ktorej sme sa venovali úprave nášho areálu (maľovanie, oprava drobné úpravy ihriska). 
Ako býva dobrým zvykom, my Rozkveťáci, sme na veľkonočnú sobotu urobili pre deti z okolia Vajíčkobranie. Celým ihriskom sa niesol detský spev, hudba a dobrá nálada. Pre deti boli pripravené kreatívne dielničky, športové stanovištia, hľadanie pokladu, ktorý vymenili za sladkú odmeni a na záver sme účastníkov pohostili lievancami  a opekačkou. 
Ďakujeme všetkým členom a ostatným priateľom, ktorý sa vyššie uvedených akcií zúčastnili  alebo pomohli organizačne. 
 
Projekt realizovaný s finančnou podporou mesta Sereď.
 
foto: autor
Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa Rozkveťáci opäť mysleli na deti z Čepeňa