Beh Nádeje v Campingu Sereď

Beh Nádeje v Campingu Sereď

Šport     Pomocníček, o.z.    
Už o pár dní, v sobotu 25.5.2024 privíta občianske združenie POMOCNÍČEK bežcov zo širokého okolia na 9.ročníku Behu Nádeje. Ide o tradičné športovo-charitatívne podujatie, ktorého zmyslom je pomoc zdravotne znevýhodneným deťom.
Pripravené sú trate pre profi i hobby bežcov a nezabudli sme ani na deti. Všetko sa bude odohrávať v krásne zelenom prostredí Campingu pri Váhu a trate budú viesť okolo ramien Váhu a po hrádzi. Veríme, že si všetci bežci prídu na svoje. Začiatok detských behov je o 10:00, Hobby a Hlavný beh štartujú od 11:00. Pre všetkých budeme k dispozícii už od 8:30. Pred behom je potrebné vyzdvihnutie štartovného balíčka, prípadne registrácia na mieste. Všetky podrobné informácie s možnosťou online registrácie nájdete na www.behnadeje.sk.
 
Tento rok sa nám podarilo nadviazať aj zaujímavé spolupráce, ktoré celý priebeh môžu osviežiť a priniesť účastníkom nové skúsenosti a poznatky.
Od spoločnosti Herbalife bude k dispozícii stan s možnosťou vypracovania tzv. wellnes analýzy tela, teda metabolického merania, kde sa účastníci dozvedia, ako im funguje metabolizmus. Teda v akom stave majú tuky v %, vodu v %, množstvo svalov v kg, nakoľko majú opotrebované telo z vnútra - vek orgánov, pomer vnútrobrušného - abdominálneho tuku  okolo orgánov v kg atď. Prístroj TANITA je súčasťou mnohých profi športových štúdií a centier, kde sa dá absolvovať takéto metabolické meranie, bežne s poradenstvom za cenu 30 až 70€. V rámci Behu Nádeje môže takéto metanie absolvovať ktokoľvek úplne zdarma.
 
Spoločnosť Belda Sport prinesie testovačku bežeckej obuvi. Všetci registrovaní bežci si môžu zadarmo zapožičať najnovšie modely bežeckej obuvi značky ON a odbehnúť si v nich pretek. Obuv bude k dispozícii v stánku Belda Sport, kde sa zaregistrujú ako testeri, zadarmo si zapožičajú vybraný model a po skončení behu obuv vrátia. Každý tester dostane zľavový voucher na nákup v športovom obchode Belda Sport a jeden tester dokonca dostane špeciálny darček.
 
NOVINKOU tohto ročníka je, že k tradičným kategóriám sme pridali možnosť zapojiť sa do Virtuálneho behu. Takže zúčastniť sa môže ktokoľvek z ktoréhokoľvek kúta Slovenska, zabehnúť si môže svoju vlastnú trasu, ale symbolickým štartovným 5€podporí naše podujatie.
 
Dôležitou zmenou je, že na tomto ročníku budú všetky detské behy merané časomierou, takže aj deti sa budú cítiť ako naozajstní bežci a na mieste podujatia si budú môcť dať vytlačiť účastnícky diplom.
 
Pre účastníkov behov máme pripravené sladké i ovocné odmeny od firiem SLOVATYS a SEDITA.
 
Tešíme sa na Vás!
Organizačný tím POMOCNÍČEK o.z.
Beh Nádeje v Campingu SereďBeh Nádeje v Campingu SereďBeh Nádeje v Campingu Sereď