FARSKÉ AGAPÉ - deň, ktorý všetkých spojil a duchovne obohatil

FARSKÉ AGAPÉ - deň, ktorý všetkých spojil a duchovne obohatil

Udalosti a ľudia     Iveta Tóthová    
 
V nedeľu 9. júna sa v záhrade rehoľných sestier sv. Cyrila a Metoda v Seredi uskutočnilo farské agapé, ktoré prilákalo mnoho návštevníkov. Starší, mladší, jednotlivci, rodiny i priatelia sa zišli, aby spoločne strávili príjemný deň plný radosti, zábavy a duchovného obohatenia.
 
Pre najmenších boli pripravené rôzne súťaže, ktoré rozžiarili ich tváre radosťou a nadšením. Organizátori dbali na to, aby si každý našiel niečo, čo ho zaujme a aby jenotlivé disciplíny podporovali zdravú súťaživosť a kamarátstvo medzi deťmi. K hladkému priebehu súperenia dopomohli žiaci Cirkevne základnej školy v Seredi.
 
Podujatím sprevádzal Marek Čulaga, ktorý vytvoril priestor aj na besedu, zdieľanie myšlienok, skúseností a duchovných podnetov. V priateľskej atmosfére sa diskutovalo o dôležitých témach, ktoré sa dotýkajú každodenného života a viery.  Živá hudba v podaní skupiny M plus M bola príjemnou kulisou pre všetkých zúčastnených. Pre návštevníkov bolo pripravené bohaté a chutné občerstvenie. Každý si mohol pochutnať na tradičných i netradičných dobrotách, ktoré prispeli k pohode a spokojnosti všetkých prítomných. Večer bol zakončený premietaním filmu, s ktorým sa skupina mladých seredských farníkov zapojila do súťaže amatérskych filmárov SAFI 2024. 
Farské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapéFarské agapé