Hliadka mestskej polície zaistila vodiča pod vplyvom alkoholu

Hliadka mestskej polície zaistila vodiča pod vplyvom alkoholu

Mestská polícia     Iveta Tóthová    
 
Dňa 12. augusta 2024 príslušníci Mestskej polície v Seredi počas výkonu hliadkovej služby zaregistrovali motorové vozidlo, ktoré sa vysokou rýchlosťou blížilo k svetelnej križovatke z centra mesta. Vozidlo pri odbočovaní na Cukrovarskú ulicu bezprostredne ohrozilo bezpečnosť premávky tým, že takmer narazilo do služobného vozidla MsP. Hliadka okamžite zareagovala, otočila sa a prenasledovala podozrivé vozidlo, ktoré následne zastavila na čerpacej stanici GaG.
 
Vodičom bol identifikovaný 29-ročný muž s trvalým pobytom vo Vinohradoch nad Váhom. Po zastavení sa vodič priznal, že pred jazdou požil alkoholické nápoje. Z tohto dôvodu bola na miesto privolaná hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru (OOPZ), ktorá vykonala u vodiča dychovú skúšku. Meranie odhalilo 1,38 promile alkoholu v krvi. Prípad bol následne odovzdaný na ďalšie riešenie príslušníkom OOPZ.
 
zdroj a foto: MsP Sereď
Hliadka mestskej polície zaistila vodiča pod volyvom alkoholuHliadka mestskej polície zaistila vodiča pod volyvom alkoholuHliadka mestskej polície zaistila vodiča pod volyvom alkoholu