Športový deň v Dennom centre pre seniorov

Športový deň v Dennom centre pre seniorov

Šport     Iveta Tóthová    
 
Vo štvrtok, 19. septembra, sa v Dennom centre pre seniorov konal výnimočný športový deň, ktorý bol plný pohybu, radosti a priateľského súťaženia. Športové disciplíny boli starostlivo prispôsobené veku a fyzickým schopnostiam zúčastnených športovcov, aby sa každý mohol zapojiť a užiť si atmosféru podujatia naplno. Súťažilo sa v rôznych zaujímavých disciplínach: beh na 50 metrov, kop na bránku, hod váľkom, hod na basketbalový kôš, hod granátom na cieľ, vrh guľou a hod krúžkami na tyč. Každá disciplína bola pripravená tak, aby povzbudila súťažiacich k aktivite, ale zároveň poskytovala zábavu a priestor na uvoľnenie.
 
Účastníci súťažili s veľkým oduševnením.  Napriek veku mnohí z nich dosiahli pozoruhodné športové výkony, ktoré ukázali, že fyzická aktivita je možná v každom veku. Víťazi jednotlivých disciplín boli síce ocenení symbolickými cenami, no najdôležitejší bol samotný pohyb, spoločná zábava a príležitosť stretnúť sa s priateľmi v príjemnej atmosfére.
 
Športový deň v Dennom centre pre seniorov tak potvrdil, že aj v pokročilom veku je pohyb neoddeliteľnou súčasťou aktívneho a plnohodnotného života. Radosť, ktorú prinieslo podujatie, bude ešte dlho rezonovať medzi účastníkmi a povzbudzovať ich k ďalšej aktivite.
Športový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorovŠportový deň v Dennom centre pre seniorov