Jesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského ulici

Jesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského ulici

Udalosti a ľudia     Iveta Tóthová    
 
Vo štvrtok 10. októbra sa v Dennom centre na Jesenského ulici konala tradičná jesenná brigáda, na ktorej sa zúčastnilo až 60 členov. Seniori spojili svoje sily, aby zveľadili areál a prispeli tak k celkovej úprave vonkajších priestorov.
 
Účasť seniorov na brigáde je vždy obdivuhodná. Do práce sa pustili s plným nasadením, vďaka ich ochote a energii sa podarilo vyčistiť chodníky, pohrabať lístie na trávnatých plochách, ostrihať kríky a upraviť kvetinové záhony. Pozornosť venovali aj petangovému ihrisku, ktoré bolo kompletne vyčistené a pripravené na ďalšie športové aktivity.
 
„Naše brigády nie sú len o práci, ale aj o tom, že sa môžeme stretnúť, porozprávať a spoločne prispieť k niečomu dobrému,“ uviedol Jozef Valábek, vedúci DC. Počas celého dňa panovala dobrá nálada a tak si seniori z brigády odniesli nielen pocit dobre vykonanej práce, ale aj radosť z príjemne stráveného času.
Jesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského uliciJesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského uliciJesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského uliciJesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského uliciJesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského uliciJesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského uliciJesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského uliciJesenná brigáda seniorov v Dennom centre na Jesenského ulici