Deti z Materskej školy Dionýza Štúra “B” rozdávali radosť seniorom

Deti z Materskej školy Dionýza Štúra “B” rozdávali radosť seniorom

Školstvo a vzdelávanie     Iveta Tóthová    
 
Pri príležitosti mesiaca október, ktorý je venovaný úcte k starším, sa detičky z triedy Sovičiek v Materskej škole Dionýza Štúra "B"  v Seredi rozhodli spríjemniť deň seniorom v uliciach mesta. Pod vedením svojich učiteliek Jarmily Matisovej, Adriany Bašovej a asistentky Táni Tomastovej si pre starších obyvateľov pripravili  prekvapenie – pozdravy so sladkosťou a milým odkazom: "Ku káve či k čajíčku, prijmite sladkosť maličkú."
 
Detičky obdarovali starších ľudí, ktorí sa pri stretnutí s nimi neubránili dojatiu. V ich očiach bolo vidieť vďaku a úprimné potešenie. Pre deti to bola zároveň skvelá príležitosť urobiť niekomu radosť a naučiť sa hodnotám úcty a rešpektu k starším. Ako sa vyjadrili učiteľky: táto milá tradícia sa opakuje každý rok, pretože je dôležité už od malička vštepovať deťom ohľaduplnosť, vďačnosť a ukázať im, že aj drobným darčekom môžu rozžiariť deň mnohým ľuďom.
 Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom Deti z Materskej školy Dionýza Štúra rozdávali radosť seniorom