Opitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na Pažitnej

Opitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na Pažitnej

Mestská polícia     Iveta Tóthová    
 
Vo štvrtok 10.októbra vo večerných hodinách vodič osobného motorového vozidla značky Volkswagen nezvládol riadenie na križovatke ulíc A. Hlinku - Železničná a skončil vo vnútrobloku na Pažitnej ulici. Po nehode nezostal na mieste, ale utiekol smerom k ulici A. Hlinku. Hliadka mestskej polície ho zadržala približne 250 metrov od miesta nehody.
 
Na miesto bola privolaná hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru a dopravný inšpektor z Galanty. Po vykonaní dychovej skúšky sa zistilo, že vodič mal v krvi viac ako 1,3 promile alkoholu. Nehodu ďalej vyšetruje štátna polícia.
Opitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na PažitnejOpitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na PažitnejOpitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na PažitnejOpitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na PažitnejOpitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na PažitnejOpitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na PažitnejOpitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na PažitnejOpitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na PažitnejOpitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na PažitnejOpitý vodič nezvládol riadenie a skončil vo vnútrobloku na Pažitnej