Kapela ABBA STARS priniesla do Serede večer plný svetoznámych hitov

Kapela ABBA STARS priniesla do Serede večer plný svetoznámych hitov

Kultúra a divadlo     Iveta Tóthová    
 
V piatok 11. októbra sa v Dome kultúry v Seredi odohral jedinečný koncert, ktorý potešil všetkých fanúšikov švédskej legendy ABBA. Na pódiu vystúpila tribute kapela ABBA STARS, ktorá priniesla naživo ikonické hity tejto svetovej skupiny. Publikum sa dočkalo piesní ako Dancing Queen, Mamma Mia či Waterloo a ktoré vytvorili nezabudnuteľnú atmosféru. Členovia kapely však nezostali len na pódiu – prekvapili divákov, keď sa počas koncertu vybrali do hľadiska, kde spievali medzi ľuďmi. Diváci túto spontánnu interakciu prijali s nadšením a pridávali sa k spevu.
 
ABBA STARS, ktorí tento rok oslavujú 20 rokov na scéne, potvrdili, prečo sú jednou z najúspešnejších revivalových skupín na svete. So svojím nezameniteľným vzhľadom a vlastným štýlom vzali divákov na fascinujúcu hudobnú cestu históriou kapely ABBA, čím vytvorili zážitok, ktorý si fanúšikovia budú pamätať ešte dlho. S vyše 2 000 koncertami po celom svete a ocenením za najvernejších dvojníkov od francúzskej televízie TF 1 si aj v Seredi získali obdiv všetkých prítomných.
 
Kapela ABBA STARS priniesla do Serede večer plný svetoznámych hitovKapela ABBA STARS priniesla do Serede večer plný svetoznámych hitovKapela ABBA STARS priniesla do Serede večer plný svetoznámych hitovKapela ABBA STARS priniesla do Serede večer plný svetoznámych hitovKapela ABBA STARS priniesla do Serede večer plný svetoznámych hitovKapela ABBA STARS priniesla do Serede večer plný svetoznámych hitovKapela ABBA STARS priniesla do Serede večer plný svetoznámych hitov